Jun 20, 2013

Nivea Skin Conditioner. Ενυδάτωση στο μπάνιο?

    Περιέργεια και μόνο με έκαναν να πάρω να δοκιμάσω το In-shower Skin Conditioner της NIVEA από το Zampple. Δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε. 
Η βασική ιδέα θα μπορούσε να μου αρέσει αλλά τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. 
   Η πρόταση από την Nivea είναι απλή. Ενυδάτωση μέσα στο μπάνιο. Κάνεις το μπανάκι σου, και ενώ είσαι μέσα στο μπάνιο, βάζεις την ενυδατική περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα, ξεπλένεσαι και σκουπίζεσαι απολαμβάνοντας την ενυδάτωση. 
   Η άποψή μου λοιπόν αφού το δοκίμασα αρκετές φορές. 
    Δεν με ικανοποίησε το άρωμά του. Ούτε όταν το μύρισα στο μπουκάλι ούτε η μυρωδιά στο σώμα μου. Δεν θέλω να πω ότι ήταν κακή. Αλλά ήταν αδιάφορη. Δεν είχε κάποια μυρωδιά που να με εντυπωσιάσει, διότι πως να το κάνουμε πολλές φορές επιλέγουμε ενυδατική με βάση το άρωμά της.
   Όσον αφορά την ενυδάτωση. Επίσης αδιάφορη. Ναι, μια ιδέα σε σχέση με το να μην είχα χρησιμοποιήσει το Conditioner ένιωθα πιο ενυδατωμένη, αλλά παράλληλα τολμώ να πω ότι ένιωθα ότι ήθελα πάλι μπάνιο. Κάτι δεν μου ταίριαζε ευχάριστα στην αίσθηση ήταν λίγο σαν να κόλλαγε και γλίστραγε την ίδια στιγμή. Η ενυδατική της Nivea που είναι στα ίδια χρώματα (αυτό το τόσο χαρακτηριστικό και αγαπημένο μπλε!) θεωρώ ότι έχει πιο έντονο αποτέλεσμα ενυδάτωσης.
    Στο θέμα χρόνου που θεωρητικά "κερδίζεις" με την χρήση της, μία η άλλη θα έλεγα. Ο χρόνος της αναμονής και του έξτρα ξεπλύματος, ισοδυναμούν κατ'εμέ με τον χρόνο αναμονής να στεγνώσει η κρέμα.
   Στα συν. Το γεγονός ότι το ξεπλένεις, αρά μένουν λιγότερα χημικά συστατικά (πέρα από τα όσα ήδη χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Η σχετικά καλή τιμή της. Το κομψό μπουκάλι της (αν και γλιστράει λιγάκι όταν είναι βρεγμένο)
   Βέβαια το ότι δεν μου ταίριαξε εμένα δεν σημαίνει ότι δεν είναι μία πολύ ωραία ιδέα. Αλλά πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης.

2 comments:

  1. Και το baby oil χρησιμοποιειται με τον ιδιο τροπο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Ομολογώ ότι προτιμώ το baby oil από αυτό το προϊόν αυτό σε θέμα αποτελεσματικότητας και αίσθησης μετά, αλλά θέλω και το άρωμα της ενυδατικής.

      Delete
/body