Jan 24, 2013

Kajal eye-liner

    Δοκίμασα πριν καιρό αυτά τα δύο eye-liners (Hashmi Kajal) από μία γνωστή μου που έχει προϊόντα από την Συρία. Έμεινα έκπληκτη από την σταθερότητα του. 
  Φοράω φακούς επαφής και δεν μου δημιούργησαν ποτέ μα ποτέ πρόβλημα ακόμη και όταν τα βάζω στο εσωτερικό του ματιού. Ανήκουν στην κατηγορία kohl eye-liner, και έχουν μέγεθος περίπου όσο ένα κραγιόν. 
  Το πρώτο με το χρυσό καπάκι είναι κάτι σαν πάστα, που έχει ένα πλαστικό "πινελάκι" για την τοποθέτηση. Ακόμη και να μην έχεις σταθερό χέρι, σε διευκολύνει πάρα πολύ επειδή είναι τόσο εύκαμπτο μου δεν φοβάσαι να το πιέσεις. 
   Για να περιγράψω το δεύτερο θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν κηρομπογιά η σκληρό κραγιόν. Κατ'εμέ θέλει λίγο πιο σταθερό χέρι για το περίγραμμα απότι το αδελφάκι του αλλά σίγουρα είναι πιο εξυπηρετικό από ένα μολύβι που μπορεί να είναι κάποιες φορές λίγο σκληρό για τα βλέφαρα.
   Και τα δύο φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο εσωτερικό του ματιού (αφού φυσικά έχετε τοποθετήσει τους φακούς επαφής αν φοράτε) αλλά και για περίγραμμα έντονο ή διακριτικό. Δεν ερεθίζουν τα μάτια και το αποτέλεσμα τόσο σταθερό που δεν θα το πιστεύετε.  Το σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσετε να το ανανεώσετε...
 Οι τιμές τους μεταξύ 5 και 10 ευρώ.  
Το site είναι http://www.shahrazad.gr/
Εχετε δοκιμάσει αντίστοιχα eye liners και να τα προτείνετε?
Kat 

No comments:

Post a Comment

/body