Jul 28, 2013

Μαλλιοτραβήγματα τέλος

   Σας το έχω αναφέρει νομίζω ότι έχω μακριά και ίσια μαλλιά. Μπορώ να πω ότι έχω χρησιμοποιήσει πάμπολλες βούρτσες και σπάνια έχω μείνει ικανοποιημένη.
   Είτε είναι πολύ άκαμπτες και έχουμε μαλλιοτραβήγματα-πόνο, είτε πολύ μαλακές και διπλώνουν και εγκλωβίζουν τουφίτσες, είτε μου δημιουργούν πολύ στατικό ηλεκτρισμό λόγω ξηρότητας, και ξαφνικά τα μαλλιά μου ζωντανεύουν σαν της μέδουσας, είτε ακούω να μου σπάνε τα μαλλάκια.
   Ελάχιστες βούρτσες είχαν το αποτέλεσμα που ζητώ. Καλό και γρήγορο ξεμπέρδεμα, ανώδυνο, χωρίς σπάσιμο, χωρίς πολλές τριχούλες να έχουν ξεμείνει πάνω στην βούρτσα μαζί με την ρίζα τους, να μην φουντώνουν τα μαλλιά μετά, να μην δημιουργεί ψαλίδα, κτλ. Απαιτητική ε? Ίσως, αλλά στο δικό μου μήκος το θες. 
   Και κάπου εκεί πριν το καλοκαίρι, ανακάλυψα την Macadamia No Tangle Styler Brush. Και βρήκα την βούρτσα μου και τα μαλλιά μου την ησυχία τους και την υγειά τους!!! 
Πάμε στην περιγραφή? 
   Συνδυασμός πράσινου-καφέ. Γήινο και καθόλου εξεζητημένο.
  Με καμπύλες και πολύ βολική και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες. Μπορείς να την κρατήσεις και από την λαβή και από το κύριο σώμα.
   Σώμα- βάση άκαμπτη και το δοντάκια είναι επέκτασή της. 
   Δοντάκια. Εκεί είναι όλη η τελειότητα.
  • Δεν τραβάει τους κόμπους στα μαλλιά αντίθετα τα δοντάκια λυγίζουν και περνάνε και σιγά-σιγά τους ξεμπερδεύουν, αντί να σπάνε τις τρίχες που τους συνθέτουν. 
  • Όταν χτενίζετε τις ρίζες, σας κάνει μασάζ και δημιουργεί αιμάτωση- καλύτερη κυκλοφορία και φοβερή αίσθηση. 
  • Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά δεν τα ταλαιπωρεί ακόμη πιο πολύ άρα λιγότερο σπάσιμο και ψαλίδα.
  • Έχουν διαφορετικά μήκη οπότε είναι ακόμη πιο αποτελεσματικά.
  • Παρότι το υλικό είναι πλαστικό ΔΕΝ δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό.
Την δοκίμασε και φίλη μου στην ίδια και στην μικρή της. 
   Όποτε χτενίζεται η ίδια με άλλες βούρτσες, επειδή έχει extensions, γαντζώνουν και πονάει. Με την βούρτσα αυτή ήταν σαν να μην τα είχε και χτενίστηκε άνετα. Η δε μικρή της, με μπουκλωτά μαλλάκια, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου (ενώ συνήθως πρέπει να της τάξουμε βόλτα για να την χτενίσουμε) και ζήταγε να συνεχίσουμε να την γαργαλάμε στο κεφάλι... 
  Αλλά και εγώ, κάθε τόσο ενώ δεν χρειάζομαι χτένισμα, κάνω ένα- δυο βουρτσίσματα για την χαρά της ευχάριστης αίσθησης στο κεφάλι μου… 
   Η τιμή της είναι κάπου στα 17 ευρώ  (και εδώ μπορείτε να δείτε τα κομμωτήρια που μπορείτε να το αγοράσετε) αλλά σας λέω με σιγουριά ότι θα ξεχάσετε τις υπόλοιπες βούρτσες που έχετε.... Και επειδή είπα να σας κάνω και μία δώρο, stay tuned και σύντομα θα τρέξει και ο διαγωνισμός.
Kat 

1 comment:

  1. πολύ όμορφο post.. Τυχαία ανακάλυψα το blog σου και μ αρέσειιιιι :) Έχω διαβάσει γι αυτή τη βούρτσα και με έχει εντυπωσιάσει αρκετά. Αν δεν ήταν τόοοσο ακριβή, σίγουρα θα την αγόραζα!! Πήρα όμως μέρος στο διαγωνισμό και έχω ελπίδες :D :*

    ReplyDelete
/body